Fotografie care i-a făcut rost de un rinichi. Donator găsit pe Facebook

Un bărbat din SUA care suferea de insuficienţă renală şi-a spus povestea pe Facebook, cu ajutorul unei fotografii inedite. El a fost supus unui transplant de rinichi după ce un internaut a decis să-i doneze organul respectiv.

Un bărbat din Georgia, diagnosticat cu insuficienţă renală, a găsit un donator din rinichi graţie unui mesaj publicat pe o reţea de socializare.

Raleigh Callaway şi soţia lui s-au lăsat fotografiaţi alături de cele două fiice ale lor, care ţineau în mână un afiş pe care scria: „Tati are nevoie de un rinichi". Odată publicată pe Facebook, imaginea a devenit virală, scrie today.com.

Apreciată şi redistribuită de sute de internauţi, poza a ajuns astfel şi la Chris Caroll, un consultant în sănătate din McKinney, Texas. Fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul a sărit în ajutor, deşi nu-l întâlnise niciodată pe Raleigh.

Cu toate acestea, după ce analizele au dovedit compatibilitatea, cei doi au fost supuşi intervenţiei chirurgicale de transplat.

„Povestea lui m-a lovit pur şi simplu. Odată ce am aflat şi că suntem compatibili, mi s-a confirmat încă o dată că aşa a fost să fie. Dumnezeu a fost Cel care a orchestrat totul", a povestit Chris.

„Nu mă ştia, nu îl ştiam. Cred că Dumnezeu a făcut ca noi să ne cunoaştem”, a spus şi Raleigh.

Acum, ambii bărbaţi se simt bine şi sunt în afara oricărui pericol.

La final, familia Callaway a pozat din nou, de data aceasta însă fiecare membru ţinând în mână afişe care alcătuiau mesajul: „Am găsit un rinichi pentru tati!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel