FONDURI EUROPENE. Viorica Dăncilă, anunț în ședința de Guvern

Joi, 15 martie, în cadrul ședinței de Guvern, premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț important legat de fondurile europene.

"Vom adopta astăzi (n.r. joi, 15 martie) o nouă măsură pentru creșterea gradului de absorbție a fondurilor europene. În acest sens, se modifică și se completează ordonanța de urgență 40/2015, privind gestionarea financiară a fondurilor europene pentru perioada 2014-2020", a declarat premierul României la începutul ședinței de Guvern de joi.

De asemenea, Viorica Dăncilă a explicat și care este scopul acestei decizii. "Scopul modificării este acela de a putea fi încheiate contracte de finanțare cu o valoare mai mare decât prevedeau alocările inițiale", a declarat Viorica Dăncilă.

Declarația unică

Actul normativ referitor la declaraţia unică se află pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de joi, a mai anunţat premierul Viorica Dăncilă.

[citeste si]

"Vom avea pe ordinea de zi actul normativ referitor la declaraţia unică (...). Vom adopta ordonanţa prin care vom introduce noua reglementare de plată a impozitului pe venit, CAS şi CASS. În primul rând, persoanele fizice care plătesc impozitul pe venit, CAS şi CASS vor completa o unică declaraţie şi nu şapte declaraţii, cum a fost până acum", a spus premierul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel