FLORIN TUDOSE, psihiatru, A MURIT

Anca Murgoci / 12 oct 2014 / 15:56 Salveaza PDF Comentarii

Psihiatrul FLORIN TUDOSE a murit.

FLORIN TUDOSE a murit. Unul dintre cei mai cunoscuţi psihiatri din România, profesorul Florin Tudose, a murit în cursul zilei de duminică.

FLORIN TUDOSE a murit. Şeful secţiei Psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucureşti, Florin Tudose, unul dintre cei mai cunoscuţi medici psihiatri din ţară, a murit in cursul zilei de duminică, informează România TV.

FLORIN TUDOSE a murit. Potrivit primelor informaţii, medicul ar fi decedat în urma unui infarct, în locuinţa sa din comuna Cosereni, judeţul Ialomiţa.

FLORIN TUDOSE a murit. Florin Tudose a înfiinţat şi organizat împreună cu prof. dr. C. Gorgoş primul centru de sănătate mintală din România, în 1980. Totodată, el a înfiinţat şi primul serviciu de psihiatrie de legătura, devenit centru de referinţă pentru reforma în psihiatrie din România, în 1995.

FLORIN TUDOSE a murit.  Florin Tudose a debutat în anii '90 ca profesor la Spitalul Universitar din București unde făcea o psihiatrie dedicată pacientului pur și simplu. Încerca să-i aline situația în spital și încerca să-i explice boala. Florin Tudose avea o deschidere către cercetarea științifică.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22