FLORIN TUDOSE, psihiatru, A MURIT

Psihiatrul FLORIN TUDOSE a murit.

FLORIN TUDOSE a murit. Unul dintre cei mai cunoscuţi psihiatri din România, profesorul Florin Tudose, a murit în cursul zilei de duminică.

FLORIN TUDOSE a murit. Şeful secţiei Psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucureşti, Florin Tudose, unul dintre cei mai cunoscuţi medici psihiatri din ţară, a murit in cursul zilei de duminică, informează România TV.

FLORIN TUDOSE a murit. Potrivit primelor informaţii, medicul ar fi decedat în urma unui infarct, în locuinţa sa din comuna Cosereni, judeţul Ialomiţa.

FLORIN TUDOSE a murit. Florin Tudose a înfiinţat şi organizat împreună cu prof. dr. C. Gorgoş primul centru de sănătate mintală din România, în 1980. Totodată, el a înfiinţat şi primul serviciu de psihiatrie de legătura, devenit centru de referinţă pentru reforma în psihiatrie din România, în 1995.

FLORIN TUDOSE a murit.  Florin Tudose a debutat în anii '90 ca profesor la Spitalul Universitar din București unde făcea o psihiatrie dedicată pacientului pur și simplu. Încerca să-i aline situația în spital și încerca să-i explice boala. Florin Tudose avea o deschidere către cercetarea științifică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel