Florin Chilian: Am avut contracte de 1 milion de euro. Ciutacu are dreptate în privința PSD

Florin Chilian este de părere că PSD se distruge din interior. El vorbește și despre modul în care a salvat o persoană de la închisoare, dar și despre contractele pe care le-a avut pe masă în timpul campaniei electorale, dar pe care le-a refuzat. 

Iată mesajul lui Florin Chilian postat pe contul său de socializare: 

"Stati linistiti, PSD-ul nu are nevoie de dusmani. Se distruge singur din interior. Zicea bine Ciutacu: Prietenii sa le traiasca! Spre deosebire de Rebegiuc, Voltaj, Maia Morgenstern, Oana Pelea si mult prea multi alti "vectori de opinie" de acum, eu unul cred ca sunt singurul artist care nu se numara printre cei ce s-au adapat vreodata, din belsugul tatzelor PSD sau ale oricarui alt partid politit.

Salvat de la închisoare 

Acum cativa ani pe unul dintre "vectori" - nu apare in lista, l-am scapat de puscarie rugandu-l sa plece in vacanta o saptamana, zece zile. Nu stiam daca sau cat adevar era in zvonul ce-mi ajunsese la urechi potrivit caruia politia antidrog vroia sa dea un exemplu rasunator cu unul dintre artistii la moda si sa-l aresteze pentru consum si trafic de droguri dar nu am vrut sa-l pun in risc si i-am spus ce auzisem. Nu era atunci si nici acum nu este treaba mea ce face lumea cu banii, sanatatea sau mintea ei de lume. A avut noroc, m-a ascultat si si-a luat o mica pauza. Dupa cateva zile se anunta cu surle si trambite la toate televiziunile arestarea unui muzician care cica ar fi cantat ca tobosar cu Mandinga. Nici o legatura cu Mandinga dar asa se face o stire nu?! Baiatul trecuse odata pe la sala lor de repetitii... A fost o moda cu arestarea celor din muzica o perioada si moda asta inca nu a trecut pentru are o imensa vizibilitate.

Fără regrete 

Sa ne intelegem, nu regret ca am incercat sa ajut si acum as face la fel. Prefer sa ma bucur de talentul unui om care nu este in parnaie pentru tarele societatii, tare care i-au invins instinctul de supravietuire pentru promisiunea falsa a unei clipe de liniste, intr-o "lume mai buna"

Va spun asta sa intelegeti ca trebuie sa fiti mai atenti la trambite. Uneori "baietii" renunta la o arestare spectaculoasa la sugestia altor "baieti" din servicii in mod special, pentru ca respectiva trompeta le poate fi mult mai utila in "libertate" fiind purtator de mesaje utile unora sau altora in diverse contexte sau imprejurari.
Deschideti ochii dragilor. E spre binele comun. Al vostru si al meu deopotriva.
Sper sa nu ma injurati si acum. smile emoticon:))))

PSSS - Am avut contracte pe masa la semnat - se poate verifica - in valoare de 1.200.000 de euro sa cant in campania electorala. Am refuzat. D.nul Aurel Mitran, managerul meu de atunci stie.
Da, acum ma puteti injura, merit! Tare sunt prost dar, asa cum spuneam, vreau sa invat!," a scris Florin Chilian pe contul său de socializare.

*Notă: Intertitlurile aparțin redacției DCNews. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel