Florin Călinescu, mesaj fulminant: Nea Tudose, nu prea merge

florin-calinescu
florin-calinescu

Actorul Florin Călinescu a postat un comentariu video pe pagina personală de Facebook.

Florin Călinescu a vorbit despre cele mai fierbinți subiecte politice din țară. Acesta a criticat întâlnirea liderilor PSD de la malul Mării Negre, înâlnire ”pe banii românilor”, dar și subiectul pensiile românilor, considerând pensia "cea mai mare minciună comunistă, de la Marx și Engels încoace”.

Dragilor, pensia este cea mai mare minciună comunistă, de la Marx și Engels încoace. Tu dai banii astăzi şi când ajungi la pensionare, anunţă că nu sunt bani de pensie! Cum nu sunt bani de pensie când eu ţi-am dat, unde sunt? Dă-mi, mă, pensia! Pensia pe care eu ți-am dat-o.

(...)

O alta ciordeală, haide să punem bani de la pilonul 2 la pilonul 1. Apoi, mărim acciza la carburanţi. Unde a fost vorba în programul de guvernare despre aşa ceva? N-a fost vorba nicăieri... Nea Tudose, nu prea merge, istoria vine tăvălug peste voi, peste noi si ne duce acolo, acolo unde s-au dus și ceilalți, adică în marea ceaţă", a transmis Florin Călinescu pe pagina personală de Facebook.

Totodată, actorul este de părere că împăcarea dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea este benefică șefului PSD. Florin Călinescu consideră că fostul premier cunoaște multe informații despre actualul președinte al partidului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel