Florian Munteanu, noul "Rocky". Filmul "Creed 2", protagonist un boxer român

A young Sage Stallone with his father in Rocky V (1990).
Descriere foto: A young Sage Stallone with his father in Rocky V (1990).

Boxerul româno-german Florian Munteanu a fost distribuit în filmul 'Creed 2', alături de Stallone.

Boxerul româno-german Florian Munteanu va fi adversarul din ring al lui Michael B. Jordan în 'Creed 2', sequel-ul filmului din 2015 care reia acţiunea din seria 'Rocky' cu o nouă generaţie, relatează luni The Hollywood Reporter.

Steven Caple este cel care va regiza pelicula, la care filmările ar urma să înceapă în martie în Philadelphia. În 'Creed', Sylvester Stallone joacă rolul boxerului Rocky Balboa, care este mentorul lui Adonis Johnson (Jordan), fiul fostului său rival din ring Apollo Creed.

Florian Munteanu va juca rolul fiului lui Ivan Drago, boxerul sovietic nemilos din 'Rocky IV', care a fost realizat în anii '80 într-un moment de tensiune în relaţiile ruso-americane din timpul Războiului Rece. Dolph Lundgren a jucat rolul lui Drago în filmul din 1985 şi va relua rolul în 'Creed 2'.

Sylvester Stallone şi Tessa Thompson, care au jucat în 'Creed', vor reveni şi ei în sequel. Filmul se va realiza într-un ritm accelerat, în condiţiile în care MGM a anunţat că va fi lansat în cinematografe la 21 noiembrie, notează The Hollywood Reporter.

[citeste si]Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26