Florian Geantă noul președinte Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit pe fostul deputat Florian Geantă în funcția de președinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), după ce a eliberat-o din această demnitate pe Ruxandra Gîndu, potrivit unei decizii publicate, joi, în Monitorul Oficial.

În aceeași zi, Vicențiu-Mircea Irimie a fost numit secretar de stat la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, iar Dorin-Octavian Corcheș în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

De asemenea, premierul l-a eliberat pe Mitea Ilie Dumitru Haralambie din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Domeniilor Statului, numindu-l în locul acestuia pe Alexandru-Valentin Tachianu.

Schimbări s-au produs și la nivelul funcției de vicepreședinte al acestei instituții, Alina Luminița Catan fiind înlocuită cu Marius Postolache.

Sorin Grindeanu l-a mai revocat, joi, pe Ioan Gherheș din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, în locul său fiind desemnat Viorel Toma, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel