Fiul unei judecătoare, acuzat că și-a violat fosta iubită

Fiul unei judecătoare din Gorj este acuzat că și-a violat fosta iubită.

Un tânăr de 25 de ani din orașul Novaci, județul Gorj, fiul unei judecătoare, este acuzat de viol de fosta lui iubită. Femeia le-a povestit anchetatorilor că s-au despărțit în luna iunie, după o relație de trei ani. Tânărul a fost reținut de polițiști, iar sâmbătă a fost plasat sub control judiciar.

Femeia de 35 de ani din comuna Crasna, județul Gorj, le-a declarat polițiștilor că tânărul de 25 de ani ar fi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el în casa acesteia. Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că bărbatul este fiul unei judecătoare.

Dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol

„În noaptea de 27/28 decembrie, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din comuna Crasna, cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani, din orașul Novaci, cu care ar fi avut anterior o relație de concubinaj, ar fi pătruns în locuința sa, din comuna Crasna și, fără consimțământul său, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în care se efectuează cercetări sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj", a declarat, corespondentului Mediafax, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost prezentat în fața magistraților, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel