Fifor, întâlnire în SUA cu Ricky Waddell. Discuţii despre România

Foto Facebook / Mihai Fifor
Foto Facebook / Mihai Fifor

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, s-a întâlnit, marţi, 19 septembrie, cu ocazia unei vizite pe care o efectuează în SUA, cu adjunctul consilierului pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump, Ricky Waddell. În acest context, l-a asigurat pe oficialul american că România rămâne un partener de încredere în continuarea eforturilor internaţionale de menţinere a stabilităţii şi în dezvoltarea Parteneriatului Strategic.

"Am avut în dimineaţa aceasta o întâlnire substanţială cu adjunctul consilierului pentru securitate naţională al preşedintelui Donald Trump, Ricky Waddell. La întâlnire au participat şi domnul general Nicolae Ciucă - şeful Marelui Stat Major al Armatei, domnul general Marian Sima - directorul DIM şi domnul George Maior, ambasadorul României la Washington.

În cadrul întâlnirii am apreciat expertiza domnului Waddell în cadrul Armatei americane şi a coordonării misiunilor militare în Irak şi Afganistan şi i-am mulţumit pentru angajamentul constant politic şi militar al SUA alături de Armata Română, atât în teatrele de operaţii, cât şi în implementarea măsurilor degajate din cele două summit-uri NATO", a scris Mihai Fifor pe Facebook.

De asemenea, a spus că în cadrul întâlnirii a prezentat şi "stadiul programelor strategice în domeniul achiziţiilor aprobate în Parlamentul României".

[citeste si]

Fifor l-a asigurat pe oficialul american de faptul că România rămâne "un partener de încredere şi un actor deloc lipsit de importanţă în continuarea eforturilor internaţionale de menţinere a stabilităţii şi în dezvoltarea Parteneriatului Strategic ce leagă cele două ţări de mai bine de 20 de ani".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel