Fetiţe de 11 ani dispărute, alertă în ţară. Tudorel Butoi: Psihoză după cazul Caracal. Să nu neglijăm acest scenariu

Violenta in familie
Violenta in familie

Două fetiţe de 11 ani sunt dispărute de câteva zile, una din judeţul Dâmboviţa, cealaltă din Bucureşti. Autorităţile sunt în alertă iar presiunea publică pe autorităţi este cu atât mai mare cu cât aceste cazuri vin în plin caz Caracal, acolo unde se vorbeşte de două tinere care ar fi fost răpite, violate şi ucise. 

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a făcut o serie de comentarii, duminică dimineaţa, la Antena 3, referitoare la aceste cazuri, subliniind faptul că una dintre variantele care trebuie luate în calcul în acest caz ar fi un act al unui pedofil. 

"Terenul pe care-l analizăm este destul de fragil. Este vorba despre două micuţe, legiuitorul pe bună dreptate vorbeşte despre lipsa discernământului la aceşti copii, în sensul că nu pot anticipa consecinţele unor comportamente, nu pot proiecta cu maturitate anumite acţiuni.

Datorită acestui lucru, este posibil ca în climatul acesta extrem de mediatizat al întâmplărilor de la Caracal, în rândul nostru, al populaţiei, să se strecoare un sentiment de teamă. Pe de altă parte, psihopatul de tip pedofil nu trebuie neglijat, el există printre noi. (...) Ca ipoteză, pentru faptul că în coloratura lipsei de discernământ a copiilor se pot întâmpla foarte multe alte lucruri. Pe psihoza aceasta instalată nu este exclusă existenţa unui pedofil, dar nu putem spune cu certitudine acest lucru.

Ce mă impresionează este implicarea poliţiei şi înseamnă, deci, că se va lămuri problema în câteva zile", a explicat Tudorel Butoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel