Familiile și tinerii PREFERĂ Delta Dunării. Iată un loc DE VIS

Lebada_resort
Lebada_resort

Aflată la confluența dintre Dunărea Veche și brațul Sulina, Lebada Luxury Resort & Spa poate fi opțiunea cea mai bună pentru vacanță. Iată un loc de vis.

Resortul de 5 stele din inima Deltei Dunării, Lebada Luxury Resort and Spa, este in top 4: cele mai apreciate hoteluri din țară! A fost nominalizat la categoria ”Hotelul Anului 2020”, premieră organizată în cadrul galei ”Horeca Awards”. De altfel, este și singurul hotel din Deltă care a obținut această nominalizare. 

Deschis relativ recent, de aproximativ doi ani de zile, resortul a reușit să seteze un trend in industria hotelieră de lux, acesta fiind și unul dintre obiective. În plus, cel mai mare beneficiu adus rezervației naturale a fost acela că a creat noi locuri de muncă, a dezvoltat economia locală și a promovat Delta Dunării ca destinație pe care o poți vizita întregul an. 

„Este o adevărată bucurie să vezi că munca ta, munca unei întregi echipe, este răsplătită. Să fii în topul celor mai apreciate hoteluri din întreaga țară este o realizare, dar, în același timp, este o responsabilitate și mai mare în a demonstra că poți da tonul industriei hoteliere de lux și din Delta Dunării!

Suntem onorați! Mulțumim organizatorilor și felicitări tuturor participanților!” Beniamin Crăciun, general manager Lebăda Luxury Resort and Spa

Familiile și tinerii preferă, mai nou, Delta Dunării

Conform statisticilor efectuate de resortul de 5 stele, anul acesta tinerii și familiile tinere au fost tot mai atrase de Delta Dunării. Vârsta medie a turistului de anul acesta, spun ei, a fost de 35 de ani. O creștere s-a observat și în rândul nopților petrecute în hotel.

În rândul atracțiilor principale din cadrul hotelului: serviciile, ospitalitatea angajaților și preparatele culinare au fost cele care i-au determinat pe turiști să își prelungească nopțile de cazare.

DESPRE Lebăda Luxury Resort and Spa (www.youtube.com/watch?v=7D8h3W2Oocc&t=10s)

Lebăda Luxury Resort & Spa este singurul resort de 5 stele din Delta Dunării și a fost inaugurat în urmă cu aproape 2 ani. Este situat pe insula din inima Deltei Dunării, la intersecția dintre Dunărea Veche și Dunărea Nouă. Resortul are o capacitate de cazare de până la 450 de oaspeți simultan. În acest moment sunt puse la dispoziția clienților 175 de camere: camere standard, camere duble, apartamente cu gradină proprie care pot ajunge până la o suprafață de 110 mp, bungalow-uri pe malul Dunării sau căsuțe în copac.

Hotelul are propria ”flotă”: în total 48 de ambarcațiuni (bărci pentru excursii/ transfer, catamarane, bărci pentru pescuit). Iarna bărcile pentru excursii/ transfer sunt acoperite si încălzite. În plus, în resort există un SPA în interiorul hotelului și se construiește un altul nou, cu vedere la Dunăre; are 5 piscine; program de DETOX- unic în zonă; teren multifuncțional cu nocturnă; 4 terase și 3 restaurante; 3 săli de conferință; muzică live în fiecare seară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel