EXCLUSIV  FAKE NEWS cu Liviu Dragnea. Cozmin Gușă: RUȘINE!

Pe Facebook a fost share-uită masiv o postare în care era atașată o fotografie cu celebra vilă a lui Adriean Videanu, iar întrebarea din dreptul ei era: "Domnule Dragnea, din ce bani v-ați luat această casă?". Este un exemplu edificator de fake news, subiect pe care l-a comentat Cozmin Gușă la DC News Live.

"Rușine! Dar vedeți că nimeni nu îi face de rușine (n.r. - pe cei care scriu fake news). Înainte, în Clubul Român de Presă, când cineva făcea așa ceva era pus pe lista săptămânală și se discuta", a zis analistul politic.

"În lipsa deontologiei, se întâmplă tot felul de excese, de ciudățenii. Libertatea trebuie să fie libertate de expresie. (...) În momentul în care mediatizezi excese, fake news, atunci vorbim de responsabilitate, autocenzura trebuie să funcționeze", a adăugat Cozmin Gușă.

Întrebat când a participat ultima dată la o ședință a Clubului Român de Presă, Cosmin Gușă a spus: "Am participat în 2000 ca manager când conduceam Intact, iar apoi am participat prin 2002 ca secretar general pentru a vedea problemele, excesele. Am participat din două poziții. M-am dus în vizită la foștii mei colegi. Se discuta, erau contradicții, unii aveau interese personale, erau demascați la masă, se regrupau. Nu era o chestie prietenească, dar era amical-constructivă".

Răspunsul integral îl găsiți la minutul 56:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel