Urmărește emisiunea live


Facebook, marele anunț

În februarie 2004 Mark Zuckerberg a fondat rețeaua „The Facebook”, având la început denumirea „thefacebook.com”. facebook, lansată inițial ca o rețea universitară, a fost extinsă apoi la angajații unor companii ca Apple și Microsoft..
În februarie 2004 Mark Zuckerberg a fondat rețeaua „The Facebook”, având la început denumirea „thefacebook.com”. facebook, lansată inițial ca o rețea universitară, a fost extinsă apoi la angajații unor companii ca Apple și Microsoft..

Facebook anunță că va lansa o nouă tehnologie revoluționară prin care îi vor putea identifica pe cei care vor să se sinucidă.

Facebook va extinde la nivel global, tehnologia care îi permite să depisteze tendinţele de suicid ale utilizatorilor săi. Acest anunț vine după mai multe luni de testare al acestui tip de tehnologii.

Rețeaua de socializare va folosi un sistem de inteligenţă artificială cu ajutorul căruia va scana orice tip de conţinut postat, indiferent că este vorba despre text, imagini sau video, pentru a preveni sinuciderile.

Sistemul proactiv de detecţie folosit de Facebook va analiza postările utilizatorilor

Postările urmează să fie analizate pentru a intui când utilizatorii s-ar putea gândi să se sinucidă. AI-ul este capabil să depisteze tendinţele suicidale care reies din materialele postate pe Facebook.

Facebook a pus la cale o procedură complexă

După depistarea unei persoane care ar putea să se sinucidă, AI-ul notifică echipa de operatori pe care Facebook a organizat-o special în acest scop.

Inteligenţa artificială va trimite către operatori conţinutul considerat suspect, iar aceştia, dacă într-adevăr consideră că este cazul, vor lua legătura cu autorităţile locale şi cu prietenii respectivului.

Facebook colaborează cu peste 80 de instituţii care se ocupă cu prevenirea sinuciderilor

Această tehnologie va fi disponibilă la nivel global, mai puțin în zona Unii Europene, deoarece Facebook se teme că acțiunile sale i-ar putea atrage sancțiuni pentru încălcarea intimității utilizatorilor.

[citeste si]

Potrivit observatorul.ro, utilizatorii rețelei de socializare nu pot opta să nu fie supuși acestei scanări a conținutului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel