Față nevăzută din sport: "Juriu penibil și lipsit de omenie". Poziția României

Actorul Mihai Mălaimare a povestit ce a văzut la Campionatul Mondial de Juniori de la Debrecen.

El a vorbit despre o patinatoare care a căzut, iar juriul nu și-a arătat deloc compasiunea, ba din contră.

"La Campionatul Mondial de Juniori de la Debrecen, o patinatoare a cazut, aparent fara sa se loveasca si a realizat ca ii curge sange din nas. S-a dus la Juriu si i s-a explicat(cel putin asa am vazut eu pe ecran) ca trebuie sa se stearga la nas cu manusa si sa continue. Cucoana care i-a explicat asta avea un aer de paznic de inchisoare din perioada stalinista. De altfel, dupa cateva clipe in compania antrenorilor si medicilor, tanara a evoluat cu vata in nas, respirand foarte greu iar juriu, culmea, i-a scazut 5 puncte pentru aceasta intrerupere. Fata a evoluat a doua zi splendid dar acest handicap nu a putut fi depasit ea terminand pe 5 cand este clar una dintre marile viitoare valori ale patinajului feminin. Cine plateste socul resimtit de aceasta copila? Cum este posibil sa se intample asa ceva in sport? Traim intr-o lume proasta, din pacate. Un sincer BRAVO acestor sportivi care izbutesc sa-si mentina zambetul in cele mai dure conditii. Si o sincera strambatura unui juriu penibil si lipsit de omenie", a scris actorul Mihai Mălaimare pe Facebook.

România a fost reprezentată de Julia Sauter care a terminat programul scurt pe locul 32, ratând calificarea pentru programul liber.

Julia Sauter, 18 ani, a reprezentat România și la precedentele Campionate Mondiale de Juniori unde a ocupat următoarele poziții:

2015: locul 25
2014: locul 34.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel