EXCLUSIV. Vâlcu, în contradicție cu Ciutacu, din cauza ”protestatarei cu sparanghel”: Nu că te faci tu praf, dar ne facem praf cu toții

Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist
Bulai, ''lecție'' despre Eminescu. Ciutacu: Îl face userist

Jurnalistul Val Vâlcu îl contrazice pe realizatorul TV  Victor Ciutacu cu privire la ”protestatara cu sparanghel”, Oana Lovin. 

”De ce e mai periculos ce a făcut Oana Lovin decât cei care au aruncat cu p*șat în jandarmi. Peste tot în lume, jandarmii au altercații cu protestatarii, fie că în unele regimuri, mai de mână forte, jandarmii îi lovesc pe protestatari, fie că-n Occident sunt ei - jandarmii - loviți de protestatarii, astfel de altercații se întâmplă, suferă manifestanții, jandarmii, pun în pericol stabilitatea, ordinea socială. Dar protestul sau, mă rog, încercarea din weekend nu-l pune în pericol doar pe jandarm, ci revolta, prin nerespectarea recomandărilor medicale, îi pune în pericol pe toți cetățenii acestei țări, pentru că Suceava, pentru că Arad, pentru că Italia, pentru că Marea Britanie.

”Protestul din weekend, mai periculos decât cel din 10 august”

Nu suportă comparație manifestarea din 10 august cu cea de duminică, chiar dacă au fost mai puțini, n-au fost violenți, protestul a fost mai periculos decât ce s-a întâmplat în 10 august. O criză medicală prelungită creează împiedică începerea relansării economice, prelungește agonia și aruncă toată societatea în haos, creează suferințe la nivel național a întregii economii și suferințe prin contaminare celor care sunt mai vulnerabili, care fac forme simptomatice. Cei tineri nu mor, dar o gripă ”ca la carte” e un coșmar, săptămâna aia nu o uiți toată viața. Cei care spun că e o banală gripă nu știu ce e aia gripa. Cei care fac forme simptomatice de COVID suferă puternic. Așa-zisul protest sau ce a fost acolo e ca și cum ai îndemna lumea să nu respecte legea gravitației: ok, sari de pe o clădire și vezi dacă protestul tău te ține în aer, dar, când ajungi jos, te faci praf și nu că te faci tu praf, dar ne facem praf cu toții. Nu cred că are dreptate Ciutacu, cum nu are nici Oana Lovin. E mai periculos ce a făcut Oana Lovin decât cei ce aruncau cu diverse obiecte în jandarmi” a remarcat jurnalistul Val Vâlcu, în contradicție cu Victor Ciutacu, privind mișcarea ”protestatarei cu sparanghel”, Oana Lovin. 

Vezi și: Victor Ciutacu, REVOLTĂ după ce Oana Lovin a fost pusă la zid: Dacă arunca pungi cu p*șat în jandarmi pe 10 august, era eroină?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel