Excluderea unui liberal din partid, nestaturară. Ce urmează

Curtea de arbitraj a PNL a stabilit că excluderea lui Pavel Badea din partid în urma unei decizii din 10 iunie a conducerii PNL Dolj este nestatutară.

Surse din partid au declarat pentru AGERPRES că în baza hotărârii Curţii de arbitraj a PNL Pavel Badea îşi va putea exercita mandatul de consilier în Consiliul Local Craiova pe care l-a câştigat în urma alegerilor locale din iunie.

La şedinţa de constituire a Consiliului Local Craiova din 23 iunie a fost amânată validarea mandatului lui Pavel Badea, după ce PNL Dolj a trimis înştiinţare că acesta a fost exclus din partid şi i-a fost retras sprijinul politic, motiv pentru care îşi pierde mandatul de ales local, iar în locul lui ar fi urmat să intre în Consiliu Doru Câplea.

'Se prorogă validarea mandatului unuia dintre cei doi consilieri: Pavel Badea şi Doru Câplea, până la adoptarea unei hotărâri definitive de excludere din rândurile partidului a domnului Pavel Badea', s-a precizat în hotărârea CL Craiova. În baza deciziei Curţii de arbitraj a PNL, Pavel Badea va putea fi validat în funcţia de consilier local. Pavel Badea şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PNL Craiova după ce a candidat pentru Primăria Craiova şi a obţinut 12,7%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel