EXCLUDERE din ALDE. Un deputat a fost dat afară

Deputatul Cătălin Drăguşanu a fost exclus, miercuri seara, din ALDE, în baza unei decizii luată de Biroul Executiv Judeţean, a declarat, pentru Agerpres, co-preşedintele filialei, Ion Asaftei. 

Potrivit sursei citate, excluderea a fost decisă după ce parlamentarul a făcut declaraţii în mass-media ce contravin prevederilor statului ALDE.

'Excluderea vine ca urmare a faptului că deputatul Cătălin Drăguşanu s-a raliat unui grup condus de senatorul Vasile Nistor, grup ce serveşte interesele politice ale altui partid', a declarat, pentru Agerpres, Ion Asaftei, co-preşedinte ALDE Neamţ. Prima decizie luată de Biroului Executiv Judeţean al ALDE Neamţ a fost de demitere a deputatului Cătălin Drăguşanu din funcţia de copreşedinte al filialei şi de membru al biroului, după care s-a hotărât excluderea din partid. Miercuri dimineaţă, deputatul Cătălin Drăguşanu a declarat că susţine poziţia senatorului Vasile Nistor care a cerut organizarea imediată a unui Congres Extraordinar al partidului.

[citeste si]

Cătălin Drăguşanu a precizat că este necesară adoptarea unui Cod de Etică prin care să fie stabilite criteriile de integritate pentru membrii care doresc să ocupe funcţii publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel