LIVE  EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI, REZULTAT FINAL

EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look”
EXATLON ROMÂNIA, 17 martie 2018. RĂZBOINICI vs. FAIMOȘI. Schimbare de ”look”

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 O nouă confruntare între Războinici și Faimoși are loc în această seară. Premiul anunțat a fost primit cu mare entuziasm de membrii echipelor. Cu toate acestea, în echipa războinicilor, conflictele ard mocnit. 

UPDATE 8. În cea de-a doua confruntare a zilei, echipa Războinicilor a învins cu 10-5. Ei au câștigat dreptul de a mânca hot-dog. Cătălin Cazacu nu a avut o seară prea inspirată, iar Războinicii au reușit să câștige un premiu mult dorit. Ei s-au bucurat de hot dogi. 


UPDATE 7. Faimoșii au câștigat prima înfruntare a zilei. Drăghia a avut procent de 100% din aruncări. Avantajul a fost obținut încă de la proba de înot, iar războnicii nu au mai putut recupera. Faimoșii au câștigat dreptul de a primi scrisori de la apropiați și de a mânca mămăligă cu ou. 


UPDATE 6. Vladimir Drăghia aruncă pentru Faimoși, iar la Războinici aruncă Alina, pentru a cincea oară pe acest traseu. 

UPDATE 5. Echipele au decis să concureze Alina și Ionuț de la Războinici și Diana Bulimar alături de Vladimir Drăghia de la Faimoși.

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018  PROBA ȘTAFETEI UPDATE 4: Urmează proba ștafetei, scorul fiind egal 9-9. Acesta este regula care se aplică în caz de egalitate la 9. Concurează cel mai bun băiat și cea mai bună fată din fiecare echipă.

UPDATE 3: Vladimir Drăghia a reușit în mod miraculos să-i salveze pe faimoși de la înfrângere. Scorul a devenit egal 9-9. Ionuț a fost la un pas să aducă victoria

UPDATE 2: Războinicii conduc cu 9-8 și sunt la doar un punct de câștigarea acestei probe

UPDATE 1: Războinicii îi conduc pe faimoși cu scorul de 3-2. 

A început confruntarea.

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Este conflict în echipa RĂZBOINICILOR. Concurenții rămași spun că nu se mai înțeleg între ei. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 "Am fost din primele zile în situația în care suntem acum. Sunt sigură că situația va persista până în momentul în care și ultimul va pleca de aici," a spus Alina din echipa RĂZBOINICILOR. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Cele două echipe se vor înfrunta într-un traseu acvatic. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Fiecare membru al echipei câștigătoare din această seară va primi scrisori de la prieteni. Vestea a fost primită printr-un val de bucurie de ambele echipe. 

EXATLON ROMÂNIA, 18 martie 2018 Rămâneți pe DCNews pentru a afla echipa câștigătoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel