EXATLON. Fratele lui Lupu a câștigat ”Supraviețuitorul”: Aș vrea să arăt la Exatlon cât de bun sunt

Lupu a fost eliminat miercuri din competiția EXATLON. Deși a intrat mai târziu în competiție, el a ajuns să fie nominalizat și votat pentru eliminare. S-a luptat cu Alina și Roxana. Cel care l-a nominalizat în ultimele emisiuni pe Lupu a fost Ionuț ”Jaguarul”. Ștefan Lupu a fost bun prieten cu Ștefan din echipa ”Războinicii”, dar nu și cu Ionuț, care nu l-a primit cu brațele deschise în competiție. 

Lupu a spus că are în comun cu Ștefan ”povestea cu fratele mai mare”, cei doi înțelegându-se foarte bine. Cu toate acestea, se pare că Lupu nu a fost atât de susținut în competiție și a ajuns să fie eliminat miercuri seară. 

Fratele lui Lupu este Lucian, cunoscut ca Zapp. El este, de asemenea, un sportiv. Lucian Zapp a participat și a câștigat un concurs de supraviețuire, ”Supraviețuitorul”, în urma căruia a câștigat 100.000 de euro. 

Lucian Zapp își dorește să participe în al doilea sezon al emisiunii ”Exatlon”. El a recunoscut că ”Exatlon” este un concurs mai dur, bazat mai mult pe sport. 

SCANDAL la EXATLON. Kiriță către Mariana: ”Plângi ca o găină! Ciocu' mic!” Alex a RĂBUFNIT


”Exatlon e mai greu”

”Din punctul de vedere al rezistenței, al sportului, este mai greu Exatlon față de Supraviețuitorul. Exatlon este pe bază sportivă. Ceea ce căutam eu la Supraviețuitorul am descoperit acum la Exatlon. De când s-a terminat show-ul pe care l-am câștigat, mă antrenez zilnic. Mă antrenez pentru mine, practic parkour și free running", a povestit Zapp, potrivit wowbiz.ro

[citeste si]

”Aș vrea să dovedesc cât de bun sunt”

”Mă antrenez pentru sezonul doi din Exatlon, aștept preselectiile. Aș vrea să dovedesc pentru a doua oară cât de bun sunt. Îmi doresc maxim să încerc probele de la Exatlon” a continuat el.

Cât despre banii câștigați la ”Supraviețuitorul”, el spune că și-a ajutat familia, și-a renovat casa și și-a cumpărat o mașină. 

EXATLON. Reacții după eliminare: Nu mă așteptam. Va avea mult de suferit!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel