EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE 14 martie. Reacții pe Facebook: Nu mă așteptam. Va avea mult de suferit

Miercuri seară, un nou concurent din cadrul emisiunii Exatlon a părăsit competiția, stârnind numeroase reacții în rândul fanilor.

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE LUPU. Războinicii au pierdut pentru a patra săptămâna, consecutiv, lupta pentru imunitate și au fost nevoiți să își nominalizeze trei dintre coechipieri pentru eliminare. Cei trei războinici propuși pentru eliminare au fost Alina, Lupu și Roxana. În urma voturilor exprimate de telespectatori, prin SMS, Lupu a fost eliminat de la Exatlon pe 14 martie.

EXATLON. Fratele lui Lupu a câștigat ”Supraviețuitorul”: Aș vrea să arăt la Exatlon cât de bun sunt

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE LUPU. Ca de fiecare dată, au curs reacțiile în mediul online. Iată câteva dintre mesajele publicate de cei care urmăresc emisiunea:

Îmi pare atât de rău pentru Lupu, m-a impresionat atât de mult emoția lui! Cum plângea săracul, un concurent inimos, deschis, cald. Păcat!

Nu mă așteptam să iasă Lupu, sincer ...îmi pare foarte rău pt plecarea lui și cred că echipa Războinicilor va avea mai mult de pierdut și suferit ca și consecință. Sincer, îmi pare rău că a plecat.  

Mi-ar fi părut rău de oricare din ei! Au rămas cei mai buni, o să fie și mai greu! Alina a adus puncte săptămâna asta, degeaba vorbiți! La proba de rezistență a adus 4 puncte! Să mai piardă și Faimoșii, la ei e destulă "carne de tun". Dar de fapt ei nu pierd, ei se accidentează din senin și pleacă singuri!

VEZI ȘI EXATLON, ELIMINARE 14 martie 2018. REZULTATE VOT: Războinicul ELIMINAT

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE LUPU. Îmi pare rău că a ieșit Lupu dar sunt prea multe de Dacă...Dacă venea de la începutul emisiuni și nu pe baza unui "wild card", dacă era la finalul traseului la fel de bun cum a fost pe traseu, dacă nu punea presiune pe el pe baza a ce a realizat! fratele mai mare. Poate altfel stăteau lucrurile și nu era nevoit să plece. Lupu rămâne un băiat demn cu mult bun-simț și un caracter puternic.

Trebuia să plece una dintre fete.. Lupu a fost bun pe trasee..

Nu mă așteptăm să iasă lupu și nici nu am fost de acord cu nominalizarea trebuia să fie nominalizată Mariana și să iasă ea pentru că nu mai poate se vede clar da asta e le e milă de ea că a crescut la casa copiilor și că a avut o tinerețe destul de grea da asta nu înseamnă că trebe să stea acolo și să nu facă nimic îmi pare foarte rău pentru lupu!!!

Mă bucur că ALINA a rămas în continuare, este mai bună decât Roxana și poate chiar decât Mariana.

SCANDAL la EXATLON. Kiriță către Mariana: ”Plângi ca o găină! Ciocu' mic!” Alex a RĂBUFNIT


[citeste si]

EXATLON ROMÂNIA, ELIMINARE LUPU. Îmi pare rău că a plecat Lupu. Sper și îți doresc să mai fie și alte ocazii pentru tine. Succes în continuare în orice vei face. Cel mai frumos moment al tău a fost când faimoșii au condus cu 4 -0 și ați reușit să câștigați 4-5. În aceea partidă ai fost FANTASTIC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel