EXATLON ROMÂNIA. Kiriță către Mariana: ”Plângi ca o găină! Ciocu' mic!” Alex a răbufnit

Schimb dur de replici între Războinici și Faimoși după o nouă încleștare încordată la Exatlon România.

Mariana de la Războinici s-a descărcat după câștigarea unui punct și a provocat echipa Faimoșilor care a vociferat constant în timpul probei. Impulsiv, Giani Kiriță i-a transmis să se calmeze că la final va ”plânge” din nou ”ca o găină”, făcând referire la episoadele în care Mariana a izbucnit în plâns după înfrângeri. Mariana a continuat schimbul de replici în uralele Războinicilor.

Situația nu s-a calmat nici după proba câștigată de Războinici, iar Alex, în autocar, a răbufnit la adresa adversarilor săi.

EXATLON. Fratele lui Lupu a câștigat ”Supraviețuitorul”: Aș vrea să arăt la Exatlon cât de bun sunt

Proba pentru recompensă (mâncare si produse de igienă corporală) a fost câștigată de către Războinici, după o lungă perioadă în care au pierdut mai multe probe.

Echipa Albaștrilor a început în forță, scrie Wowbiz. Războinicii au marcat mai multe puncte consecutive împotriva Faimoșilor. Atunci când Faimoșii au fost la un pas să îi ajungă, Războinicii s-au mobilizat și mai tare, iar în cele din urmă au învins cu scorul de 10-6.

[citeste si]

Alex a răbufnit

Finalul probei a fost unul plin de tensiune între Giani Kiriță și ceilalți concurenți. A urmat un nou schimb dur de replici.

"Ciocul mic, ciocul mic, mai ai până să ne ajungi pe noi. Tu ești mic, nu esti vultur, ești un curcan! Hai că plecați acasă, unul din voi nu se va mai bucura.", a fost remarca făcută la adresa Războinicilor.

Alex (nr. - Alex ”Bentiță”) a răbufnit. "Deja încep sa mă enerveze Faimoșii ăștia. Ei se bucură când câștigă, dar noi nu avem voie. Le scoatem fulgii din cap, nu-i mai lăsăm. Gata! M-am săturat. Nu pot sa mă bucur pentru un punct că vine el? (nr. - Kiriță) Ei vor să pară vulturi cu pene pe spate, dar... sunt papagali. M-am săturat de papagalul lor", a spus Alex, în autocar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel