Evaluare Raed Arafat. Chirieac: Eroare catastrofală schimbarea sa din funcție

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre posibilitatea ca Raed Arafat să fie îndepărtat de la conducerea DSU, după evaluarea pe care i-o va face ministrul de Interne, Lucian Bode. 

Raed Arafat ar urma să facă obiectul unei evaluări din partea MAI, ma exact a ministrului Lucian Bode. Acesta a spus că după primele şase luni ale anului 2021 se va face evaluarea secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, se va analiza punctual toată activitatea pe care a desfăşurat-o acesta în primele luni ale acestui an, potrivit România TV. 

"Eu sper din tot sufletul că nu vor renunţa la Raed Arafat. Căci nu vreţi un Vlad Voiculescu în locul domniei sale. Cu bune, cu rele, Raed Arafat a făcut enorm de mult bine României şi românilor. Ar fi o eroare catastrofală să fie schimbat din funcţie. Eu înţeleg că nu place multora, fiindcă are o credibilitate mai ridicată decât premieri, preşedinţi, miniştri şi aşa mai departe. Dar eu sper din tot sufletul că nu va fi schimbat. 

Apoi e şi un pic absurd: cum să-l evaluezi tu, ministru de Interne, pe Raed Arafat? Adică totuşi, care, cum, de când se ocupă, de când ştie... eu un pic absurd", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac într-o intervenţie telefonică la România TV, la emisiunea moderată de Cristina Şincai.

Ce a declarat preşedintele Klaus Iohannis despre Raed Arafat

Şi Klaus Iohannis a făcut referire, recent, la şeful DSU. Președintelui Klaus Iohannis a fost întrebat marți, la conferința de presă, de o jurnalistă, dacă se fac evaluări în cazul șefului DSU, Raed Arafat sau dacă este „omul potrivit la locul potrivit”. 

„Șeful DSU Raed Arafat este singura constantă din zona instituțiilor care sunt în prima linie în lupta cu pandemia. Toți miniștrii Sănătății și de Interne sunt evaluați periodic, dar nu am auzit până acum ca domnul Arafat să fie supus unei evaluări. Este omul potrivit la locul potrivit?” - a fost întrebarea primită de Klaus Iohannis. 

„Domnul Arafat s-a implicat constant și bine în rezolvarea problemelor de care se ocupă, dar și el este evaluat periodic, de ministrul de Interne.”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.                                                         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel