Europarlamentar PPE, despre vizita lui Ponta în R. Moldova: Va fi conflict între Palate!

Foto gov.ro
Foto gov.ro

Europarlamentarul independent Cristian Preda, membru al Comisiei pentru afaceri externe din Parlamentul European, spune că vizita premierului Ponta în Republica Moldova este contraproductivă și ar putea declanșa un "conflict între Palate".

"Înțeleg că ‪#‎Ponta‬ ar vrea să facă azi o vizită la Chișinău, imediat după ce președintele Klaus Iohannis și-a reprogramat plecarea în capitala Republicii Moldova. Dincolo de faptul că un asemenea gest ar introduce un motiv de conflict între Palate, vizita premierului se poate vădi total contra-productivă pentru negocierile în curs. Pentru că nimeni nu a spus-o public până acum, o voi spune eu apăsat: forțarea participării lui Leancă la campania sa pentru Cotroceni a complicat relațiile din sânul PLDM și a influențat negativ discuțiile despre confirmarea în funcție a premierului moldovean. La Chișinău are loc azi o importantă mediere, iar Ponat (sic!) ar face bine să rămână lângă Dragnea and co. A stricat prea mult ca să mai poată repara ceva", a scris Preda pe Facebook.

Ponta, vizită-fulger în Republica Moldova

Prim-ministrul Victor Ponta va efectua marți o vizită în Republica Moldova, imediat după ce președintele Klaus Iohannis a amânat o deplasare oficială pe care urma s-o întreprindă săptămâna aceasta. La Chișinău se poartă negocieri pentru instalarea unui nou guvern. Neînțelegerile între partidele pro-europene ar putea conduce la cooptarea la guvernare a comuniștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel