Erdogan îi aplică o măsură drastică lui Gulen

Fethullah Gulen, predicatorul aflat în exil în Statele Unite și oponentul președintelui turc Recep Tayyip Erdogan care îl acuză că s-ar afla în spatele tentativei de lovitură de stat din Turcia, a fost privat de pensie.

După lovitura de stat eșuată de sâmbătă trecută, instituția de "securitate socială (SGK) a blocat plata pensiei liderului grupului terorist FET — Fethullah Gulen și l-a radiat din sistemul de securitate socială", a anunțat Anadolu.

Cotidianul de opoziție Sozcu a afirmat că Gulen a primit 1.283 de lire turcești (circa 380 de euro) în octombrie 2014, maximul în Turcia. El ar fi primit o ultimă plată marți, în timp ce o "vânătoare" impresionată de susținători ai lui Gulen era în plină desfășurare în Turcia, la patru zile după puciul eșuat.

[citeste si]

Sistemul de securitate socială "ar trebui să ia măsuri similare împotriva altor responsabili implicați în puciul eșuat", a adăugat Anadolu în timp ce regimul președintelui Recep Tayyip Erdogan a lansat o epurare la nivel național a celor care au complotat și care a vizat până acum 60.000 de persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel