ELICOPTER SMURD PRĂBUŞIT. Toți cei 4 membri ai echipajului au murit

Echipele de salvare au reușit să-i găsească și să-i aducă la mal și pe ceilalți membri ai elicopterului prăbușit în lacul Siutghiol. Pilotul, copilotul și asistenta au fost declarați decedați.

Laura Vizireanu, medicul din elicopterul SMURD prăbuşit, luni după-amiază, în lacul Siutghiol, din Constanţa, a murit la spital, după câteva ore. Din păcate, eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost în zadar. Copilotul şi pilotul au fost scoşi din apă fără semne vitale. A patra persoană aflată la bordul elicopterului prăbuşit, asistenta Gabriela Camelia Harton a fost găsită, marți dimineața.

Alte două victime ale tragediei, aduse la mal după cinci ore de căutări, au fost  resuscitate de medici care au încercat  încearcă să le salveze viaţa. Copilotul elicopterului prăbuşit în lacul Siutghiol, Ginel Claudiu Crăcănel, a fost găsit legat de scaun cu centura de siguranţă, la o adâncime de şase metri.

Citește și: ELICOPTER SMURD PRĂBUȘIT ÎN LACUL SIUTGHIOL. Raed Arafat: Doar un pasager din cei patru a fost salvat. Ceilalți pot fi în epava elicopterului

Pilotul elicopterului SMURD, Petre Cătuneanu, a fost şi el găsit de scafandri și adus la mal cu o șalupă, apoi transportat la Spitalul Județean Constanța.

A patra victima, asistenta medicală Gabriela Camelia Harton, a fost găsită marți dimineața, și aceasta fiind declarată decedată. 

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleanțe la aflarea tragediei de la Mamaia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel