ELICOPTER SMURD PRĂBUȘIT ÎN LACUL SIUTGHIOL. Raed Arafat: Doar un pasager din cei patru a fost salvat. Ceilalți pot fi în epava elicopterului

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a vorbit despre cazul elicopterului SMURD prăbușit luni după-amiază, în Lacul Siutghiol.

Într-o intervenție telefonică la România Tv, Raed Arafat a declarat că o singură persoană a fost recuperată până în prezent de echipele de salvare. Ceilalți trei pasageri ai elicopterului sunt în continuare căutați, iar fondatorul SMURD nu a exclus posibilitatea ca aceștia să fie prinși în epava scufundată.

"Din informațiile oficiale de acum, de la colegii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, avem o persoană scoasă care este sub resuscitare și trei persoane dispărute. Operațiunile de salvare continuă. (...) Din păcate, cu cât trece timpul, cu atât șansele sunt mai mici", a declarat Raed Arafat, care a precizat că echipajul respectiv a adus un pacient de la Tulcea, pe care l-a lăsat la spitalul din Constanța înainte de producerea accidentului.

"Din păcate, persoanele dispărute sunt doi piloți și una din echipajul medical. Cealaltă din echipajul medical a fost scoasă și se află sub resuscitare. Probabil că pot fi prinse și în elicopter (n.r. - persoanele dispărute)", a continuat fondatorul SMURD.

Vezi aici detalii despre elicopterul prăbușit: Operațiune de salvare a echipajului aparatului prăbușit la Mamaia. Elicopter SMURD prăbușit în Lacul Siutghiol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel