Elena Udrea, mesaj Facebook, privind una dintre acuzațiile procurorilor DNA: Fals!

Într-un nou mesaj postat, marți seară, pe contul de socializare al Elenei Udrea se precizează că una dintre acuzațiile procurorilor DNA la adresa deputatului este falsă. 

"Una dintre acuzaţiile la adresa Elenei Udrea a ţinut de faptul că facturile către firmele care au făcut lucrări pentru MDRT sau CNI ar fi fost plătite preferenţial.
Fals! În realitate, Elena Udrea a dispus transparenţă maximă - facturile au fost plătite în ordine, iar acest lucru a fost afişat pe site-ul Ministerului Dezvoltării", se precizează în cea mai recentă postare pe contul de Facebook al Elenei Udrea.

Afirmația este susținută de o declarație a fostului ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea, datând din 9 decembrie 2011. 

"Am stabilit drept criteriu ca plata facturilor să se facă în ordinea emiterii lor, este un criteriu pe care l-am trimis Consiliilor Judeţene. (...) De cele mai multe ori când se fac alocările CJ-urile spun exact anumitor firme să factureze, CJ-urile ştiu exact ce se lucrează pe un proiect, şi atunci ele anunţă că vin banii de la minister şi spun exact anumitor firme să facă facturi. Firmele alea sigur că-şi merită banii, că au lucrat, dar numai anumite firme sunt anunţate. Deci este incorect." Elena Udrea.

Avocat Elena Udrea, denunțuri. „Rămâne așa cum o știți, un om cu caracter"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel