Elena Ioţu, plecare din PNL. A trecut la ALDE

Ema Apostu / 25 ian 2018 / 15:30 Salveaza PDF Comentarii
PNL
PNL

Preşedinta organizaţiei de femei a PNL Slatina, Elena Ioţu, a trecut, joi, la ALDE, alături de ea semnând adeziune încă zece femei liberale. 

"Din acest moment fac parte din ALDE. Am hotărât, după foarte multe discuţii împreună cu echipa mea, să facem o schimbare, am ales ALDE pentru că în judeţul Olt a devenit singura şansă pentru existenţa liberalismului, pentru că aceia care se afişează acum drept liberali prin intermediul PNL au primit tot folosindu-se de acest nume şi nu au dat nimic înapoi, nu au făcut onoare acestui partid", a spus Elena Ioţu. 

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că femeile care şi-au depus joi adeziunile la ALDE nu au solicitat vreo funcţie sau vreun avantaj. 

"Atunci când am purtat discuţii, nimeni dintre persoanele prezente nu a venit cu vreo pretenţie de funcţii sau alte avantaje. Un singur lucru mi-a cerut Elena (Ioţu n. r.), ca să fie lăsată să muncească şi să construiască o echipă de femei. Ne-a cerut să fim sinceri, să nu discutăm una între patru ochi şi după aceea să luăm alte decizii fără să fie informată organizaţia de femei din care va face parte", a spus deputatul. 

Elena Ioţu a subliniat că vrea să facă o echipă solidă la ALDE, care să aibă rezultate.

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27