Elena Ioţu, plecare din PNL. A trecut la ALDE

PNL
PNL

Preşedinta organizaţiei de femei a PNL Slatina, Elena Ioţu, a trecut, joi, la ALDE, alături de ea semnând adeziune încă zece femei liberale. 

"Din acest moment fac parte din ALDE. Am hotărât, după foarte multe discuţii împreună cu echipa mea, să facem o schimbare, am ales ALDE pentru că în judeţul Olt a devenit singura şansă pentru existenţa liberalismului, pentru că aceia care se afişează acum drept liberali prin intermediul PNL au primit tot folosindu-se de acest nume şi nu au dat nimic înapoi, nu au făcut onoare acestui partid", a spus Elena Ioţu. 

Preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că femeile care şi-au depus joi adeziunile la ALDE nu au solicitat vreo funcţie sau vreun avantaj. 

"Atunci când am purtat discuţii, nimeni dintre persoanele prezente nu a venit cu vreo pretenţie de funcţii sau alte avantaje. Un singur lucru mi-a cerut Elena (Ioţu n. r.), ca să fie lăsată să muncească şi să construiască o echipă de femei. Ne-a cerut să fim sinceri, să nu discutăm una între patru ochi şi după aceea să luăm alte decizii fără să fie informată organizaţia de femei din care va face parte", a spus deputatul. 

Elena Ioţu a subliniat că vrea să facă o echipă solidă la ALDE, care să aibă rezultate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel