Elena Cristian, după căderea Guvernului: Asta ar putea fi marea problemă

Elena Cristian
Elena Cristian

Elena Cristian, redactor-șef DC BUSINESS, a vorbit, vineri, la România TV, despre posibilitatea ca PSD să nu intre în turul 2 la alegerile prezidențiale.

„Marea problemă pe care o va avea doamna Dăncilă va fi chiar din interiorul propriului partid. Știm foarte bine că, în ultimii 30 de ani, atunci când partidul a vrut să îngroape un candidat, acest fapt s-a întâmplat. Din punctul meu de vedere, cred că, și de această dată, partidul va fi cel care va sabota într-un fel sau altul campania electorală a doamnei Dăncilă. Este foarte important de văzut ce se va întâmpla în perioada următoare. Rămâne de văzut dacă se poate convoca un Congres foarte repede, dacă doamna Dăncilă va fi înlăturată în timpul campaniei electorale din fruntea PSD”, a spus Elena Cristian.

„Eu am rezerve că aceste lucruri se vor întâmpla. Mă gândesc dacă PSD își permite ca, pentru prima dată după 30 de ani, să nu aibă un candidat în turul 2, mai ales că, în 2020, vor fi alegeri locale și parlamentare?! Până la urmă, cred că s-ar putea ajunge la o concluzie în interiorul partidului, astfel încât să ajungă măcar în turul 2 la alegerile prezidențiale. Dacă marea lansare programată pentru mâine va avea loc, înseamnă că lucrurile s-au lămurit cât de cât, cel puțin la acest moment”, a concluzionat Elena Cristian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel