Elena Cristian A RĂBUFNIT la adresa Monicăi Anisie: S-a ascuns, pur şi simplu

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a criticat-o pe Monica Anisie, ministrul Educaţiei, după ce a refuzat să se întâlnească cu asociaţiile de părinţi. 

În plus, spune Elena Cristian, Guvernul s-a dat de gol şi a arătat că şi-a dorit mai mult alegerile locale decât să pregătească începutul de an şcolar, din moment ce a găsit tablete şi materiale dezinfectante pentru secţiile de vot. 

"Nu au apărut doar 23.000 de tablete pentru secţiile de vot, ci şi măşti, substanţe de dezinfectare, practic tot ce era nevoie pentru elevi la începutul anului şcolar. Încercam să găsesc o scuză Guvernului, din păcate însă vorbim de un ministru al învăţământului dezastru. Probabil unul dintre cei mai lipsiţi de competenţă din ultimii 30 de ani. Vorbeam cu mai mulţi reprezentanţi ai asociaţiilor de părinţi şi îmi spuneau că au făcut nenumărate solicitări pentru a li se explica şi lor cum trebuie să se pregătească şi cum va începe anul şcolar. Surpriză, însă! D-na Anisie s-a ascuns pur şi simplu. nu a vrut să se întâlnească cu nicio asociaţie. Să ne uităm unde sunt adevăratele probleme şi unde nu se poate cu tableta, cu internetul. Din punctul meu de vedere, şcoala nu poate începe pe 14 septembrie şi e clar că s-au dorit mai mult alegerile!", a declarat Elena Cristian la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel