Elena Băsescu s-a angajat. Ce salariu încasează acum

Se pare că Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat, deși fiul ei și al lui Bogdan Ionescu abia a împlinit un an, iar salariul pe care îl va încasa ar fi cu mult mai mic față de cel primit cât timp a fost europarlamentar.

Potrivit Antena 3, Elena Băsescu a terminat cu schimbatul scutecelor şi a revenit la muncă. După Luxten şi Parlamentul European, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a ales Camera de Comerţ şi Industrie a României. Iar aici se ocupă de un domeniu drag ei - relaţiile internaţionale.

La Camera de Comerţ a României, Elena Băsescu munceşte la departamentul de Relaţii Internaţionale şi primeşte un salariu de 3000 de lei net.

Cât timp a fost europarlamentar, Elena Băsescu a avut un salariu cu mult peste ce câștigă în prezent, având în vedere că europarlamentarii beneficiază de un salariu de peste 6.000 de euro, la care se adaugă mai multe indemnizaţii (pentru cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie). Pe lângă salariu şi indemnizaţii, eurodeputaţii au asigurată de către PE şi plata salariilor asistenţilor, suma maximă lunară pentru aceștia fiind de circa 21.200 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel