Urmărește emisiunea live


Ele sunt vedetele însărcinate! Vor deveni curând mămici! Roxana Ciuhulescu dă startul!

Mai multe vedete din showbiz urmează să devină cât de curând mămici. 

Câteva dintre ele se pregătesc deja de marele eveniment, cum ar fi Roxana Ciuhulescu, Elena Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, dar și soția lui Cornel Păsat, Bianca. Vor urma apoi Adelina Pestrițu și Adela Popescu. Emoțiile sunt mari și vedetele au devenit nerăbdătoare să își cunoască bebelușii! DC News a făcut retrospectiva mămicilor mondene!

Roxana Ciuhulescu a ajuns deja de aseară la spital, cu contracții și este posibil să fi născut azi noapte, dar așteptăm încă să dea vestea oficială.

(oar_w460)

“Sunt deja în 37 de săptămani și de vreo 2 săptămani încoace m-a apucat panica! Îmi este frică, sunt ușor speriată, cred că și pe un fond de oboseală, pentru că nu mai pot să dorm, nu mă odihnesc suficient, am diverse temeri, mă gândesc să fie copilul sănătos, să nu aibă probleme. Nu îmi este frică de naștere, mă gândesc doar la copil, cum o să fie. Sunt panicată, stresată, îmi doresc să fie sănătos! Sufăr de insomnii, nu doar din cauza faptului că e sarcina mare. Respir și greu, mă întorc de pe o parte pe alta cu dificultate, abia aștept să merg la următoarea ecografie, la control. Copilul este destul de mare, are 3 kilograme și jumătate, iar dacă îmi pocnește vechea operație de cezariană, care s-a subțiat deja, este posibil să mă operez de urgentă. Din punct de vedere fizic, m-am îngrășat acum 13 kilograme. La prima sarcină cu Ana mâncam necontrolat și am luat atunci în greutate 24 de kilograme. O să slăbesc cu siguranță după naștere, pentru că fac mult sport și sper să mă ajute organismul”, ne-a declarat acum câteva zile Roxana, într-un interviu pentru DC News.

Adelina Pestrițu este însărcinată în 34 de săptămani și tocmai ce a sărbătorit, alături de prietenele, într-un cadru de vis, între pasteluri, baloane și multe zâmbete, la baby shower-ul Zenaidei, fetița ei care mai are puțin și vine pe lume.

(oar_w460)

“De regulă petrecerea de baby shower este organizată de prietene sub formă de surpriză pentru viitoarea mămică, însă am decis să le fac eu o surpriză și să-mi invit mare parte dintre prietene la un party organizat pentru micuța Zenaida-Maria. Se pare că și ea a fost foarte mulțumită de ce a ieșit pentru că mi-a dat câteva semnale din burtică. Mai în zona coastelor, să fie sigură că le recepționez", a mărturisit Adelina Pestrițu.

Petrecerea a ținut până seara târziu, iar Adelina a fost încântată de toate cadourile pe care le-a primit Zenaida, care îi vor ajunge micuței până la vârsta de un an.

Adela Popescu a anunțat de curând că o să aibă al doilea copil, tot un băiețel, cu soțul ei, Radu Vâlcan.

(oar_w460)

“Când am aflat că sunt însărcinată pentru a două oară am ridicat ochii spre cer și am spus: „Doamne, dacă va fi fetiță, vom fi foarte fericiți. Dacă va fi băiat, vom fi de asemenea foarte fericiți, dar înseamnă că vei vrea să avem trei”. Și a vrut. Vestea am dat-o familiei chiar de ziua lui Alexandru. Ne-am gândit în fel și chip cum să se întâmple mai ales că de Crăciun, acum aproape trei ani, aveau să se emoționeze pană la lacrimi, atunci când au aflat că vom aduce pe lume primul nostru copil. Ne-am dorit ceva similar, așa că am găsit o modalitate ce seamănă tare cu felul nostru de a fi de acum. Simpatică, simplă, sinceră. Înainte de momentul tortului ne-am schimbat toți patru în tricouri inscripționate cu mesaje menite să înglobeze toate trăirile noastre legate de venirea pe lume a celui mai nou membru”,  a povestit Adela Popescu pe blogul său.

Vedeta Pro TV este extrem de fericită și urmează să nască în luna decembrie.

Elena Ionescu, fostă solistă Mandinga, este acum însărcinată în 9 luni și urmează să nască un băiețel chiar în luna iulie. Copleșită de emoții, fericită și nerăbdătoare, Elena se imaginează o mamă bună. Detaliile pentru botezul micuțului sunt deja stabilite, iar petrecerea va avea loc în luna octombrie, nașa copilului fiind cântăreața Adina Postelnicu de la trupa Heaven.

(oar_w460)

“Îmi doresc să fiu o mamă cât mai bună, nu știu exact și nu aș vrea să mă caracterizez de acum când abia conștientizez ce mi se întâmplă. E greu să știi cum vei fi! Poți doar să spui cum ți-ai dori! Fericită!”, spunea cântăreața, acum o lună, într-un interviu pentru DC News.

(oar_w460)

Tot în luna iulie urmează să nască și soția lui Cornel Păsat, Bianca. După multe tratamente și vizite la medici, Bianca a reușit să rămână însărcinată. Cuplul va avea un băiețel și abia așteaptă momentul întâlnirii cu bebelușul.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel