Mărturie CUTREMURĂTOARE: Ed Sheeran a fost TĂIAT cu sabia pe față

Ed Sheeran
Ed Sheeran

Au apărut niște informații cutremurătoare privitoare la un incident în care a fost implicat Ed Sheeran. Acesta a fost tăiat cu sabia pe față.

Managerul lui Ed Sheeran s-a pronunțat cu privire la un presupus incident între cântăreț și prințesa de York, Beatrice. În 2017 au circulat mai multe informații despre faptul că  Ed Sheeran a petrecut cu Beatrice și cântărețul James Blunt, la Royal Lodge din Windsor.

Prințesa l-a tăiat cu sabia pe față

Potrivit informațiilor, prințesa s-a prefăcut că este cavalerul Blunt și cu o sabie ceremonială l-a tăiat pe față pe Ed Sheeran, fără intenție. Sheeran, acum în vârstă de 29 de ani, a declarat pentru Absolute Radio la acea vreme că nu și-a dat seama că a fost tăiat până nu și-a „privit cămașa”. Potrivit lui, aceasta era plină de sânge.

Managerul lui Sheeran din 2011, Stuart Camp, a abordat recent incidentul în timpul unui episod al podcast-ului „Straight Up”. Inițial, James Blunt a negat evenimentele din 2017, povestind revistei Shortlist că Sheeran s-a tăiat în timp ce era „beat”. „Am inventat o poveste fantezistă; oamenii au căzut pentru asta”, a spus el. „A fost foarte jenant”.

Ed Sheeran nu știe cum s-a întâmplat

Sheeran a menționat în timpul unei vizite la „The Graham Norton Show” că „habar nu avea cum a apărut (povestea), deoarece în acea noapte nu erau mulți oameni acolo”. Acesta a ai adăugat „Timp de două săptămâni după aceea, am avut o crăpătură uriașă pe față și le-am spus oamenilor că am căzut, după care povestea s-a terminat“, potrvit FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel