Echipa lui Băsescu trimite SMS-uri care solicită boicotul la referendum

nokia-n78-sms
nokia-n78-sms

Un cititor al DeCe News ne-a transmis un mesaj prin care ne anunţă că a primit un mesaj prin care este rugat să nu participe la referendum. SMS-ul este trimis de pe un număr din afara României prin reţeaua Digi. DeCe News îi invită pe toţi cei care au primit astfel de mesaje să le posteze în secţiunea de comentarii a articolului pentru a le putea face publice.

"Am primit un mesaj pe Digi Mobil , de la numarul +40743411527 in care sunt rugat sa nu particip la vot pe 29 iulie 2012 . Au enumerat si cateva motive pentru care nu ar trebui s-o fac. Apelul venind din afara tarii , as fi curios sa stiu de unde au acest nr. de telefon implicit si datele mele personale , cine sunt aceste persoane [ca cine i-a pus s-o faca se subintelege] , si as vrea sa stiu daca mai sunt persoane care au primit astfel de mesaje . Eu voi vota ! Nu ma voi lasa pe mana acelora care au furat din munca noastra de o viata!", susţine cititorul.

Traian Băsescu şi PDL au lansat în ultimul timp mesaje clare prin care cer românilor să nu vină la vot pe 29 iulie. "România a avut deja pierderi enorme. În calitate de preşedinte ales, le cer românilor să nu fie părtaşi la o gravă ilegalitate, să înţeleagă că astăzi au văzut decapitarea statului român. Îi rog pe români să nu participe la acest referendum în spatele căruia nişte politicieni iresponsabili încearcă să ascundă lovitura de stat", a spus Băsescu în ultima sa intervenţie de la sediul de campanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel