Dragnea, Tăriceanu, Oprea şi Ponta. ÎCCJ dezbate marţi procese importante - UPDATE

Marţi, 20 iunie, sunt programate, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), noi termene în dosarele în care sunt judecaţi Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ponta şi Gabriel Oprea sunt programate marţi.

Primul programat în instanţă este Călin Popescu-Tăriceanu, în dosarul în care este judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Procesul are loc la o oră neobişnuită – 7.30, fiind citat în calitate de martor Dan Andronic, potrivit Agerpres. La termenul anterior al procesului, a fost audiat ca martor Şerban Mihăilescu, fost parlamentar şi secretar general al Guvernului Năstase

Şi fostul vicepremier Gabriel Oprea este aşteptat marţi la Înalta Curte, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu cheltuirea unor sume din bugetul DIPI, respectiv achiziţionarea unui autoturism Audi A8.

Urmează dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Un alt dosar programat marţi la Instanţa supremă este 'Turceni - Rovinari', în care sunt judecaţi fostul premier Victor Ponta şi fostul senator Dan Şova. Procesul se află la stadiul audierii de martori.

UPDATE 1: Dosarul lui Tăriceanu a fost amânat pentru data de 5 septembrie, potrivit Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel