Dragnea, primul mesaj după acuzaţiile DNA. Chirieac: Singurul lucru care îl împiedică să devină erou e...

Luni după-amiază, Liviu Dragnea a oferit primele declaraţii după ce a aflat că este urmărit penal de procurorii DNA pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul "Tel Drum" în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman.

Liviu Dragnea a respins acuzaţiile, punctând că nu se gândeşte la demisie. De asemenea, acesta a spus că nu a făcut niciun grup infracțional, dar şi că se vrea preluarea PSD. În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac consideră că liderul PSD are obligaţia să spună la cine se gândeşte.

„Cred că un om politic ca domnul Liviu Dragnea are obligaţia faţă de milioanele de oameni care au avut încredere în dânsul şi l-au votat – şi poate că au în continuare încredere în dânsul - să ne spună la cine se gândeşte. Nu poţi să fii discret cu astfel de probleme. (...) Datoria dânsului e să ne spună cine este acea persoană sau acea instituţie", a spus, într-o intervenţie telefonică la România TV, Bogdan Chirieac.

Întrebat dacă vor fi afectate scena politică şi programul de guvernare, analistul politic a oferit următorul răspuns: „În niciun fel nu va afecta alianţa PSD-ALDE. În rest, viaţa politică din România se află sub semnul DNA-ului de cel puţin trei ani şi jumătate, de o manieră acută şi fără echivoc. Cu alte cuvinte, multe dintre deciziile luate în această perioadă s-au făcut sub acest aspect. Nu spun că e neapărat rău".

[citeste si]

De asemenea, a spus că „singurul lucru care îl împiedică pe Liviu Dragnea, astăzi, să devină erou este reacţia tâmpă a colegilor de partid, care s-au dus după dânsul la DNA".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel