Dragnea: I-am cerut premierului să analizeze activitatea ANAF

Luni, 17 iulie, Liviu Dragnea a spus că i-a cerut premierului să analizeze atent activitatea ANAF.

„Au de recuperat întârzieri mari. Sunt semne bune, din ceea ce ne spun. Trebuie să ia în continuare măsuri şi acţiuni. Eu i-am cerut primului ministru să analize foarte atent şi cu maximă rigoare activitatea ANAF-ului. M-a asigurat că se va întâmpla lucrul acesta zilele următoare”, a spus Liviu Dragnea, în faţa jurnaliştilor.

Potrivit acestuia, "România nu stă rău" la capitolul încasări, respectiv la gradul de colectare. 

"România nu stă rău, România trebuie să stea mult mai bine. Unul din motivele principale pentru care Guvernul celălalt a fost schimbat au fost o serie de întârzieri cu efecte în demararea unor investiţii publice aşteptate şi foarte necesare. Şi al doilea - o creştere a gradului de colectare şi o luptă serioasă cu evaziunea fiscală. Cred că astea trebuie să fie principalele ţinte ale ANAF şi, implicit, ale Direcţiei de Antifraudă. Şi premierul s-a angajat că în câteva zile va face această analiză şi eu i-am spus să ia orice măsură crede de cuviinţă pentru a îmbunătăţi activitatea ANAF", a arătat preşedintele PSD. 

Întrebat dacă este mulţumit de activitatea şefului ANAF, Liviu Dragnea a afirmat că nu este "foarte fericit", dar nu doreşte să spună ce părere are despre un membru al Guvernului sau despre un şef de instituţie. 

"Dar faptul că i-am cerut premierului să facă această analiză... probabil că nu sunt foarte-foarte fericit", a completat liderul PSD. 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel