Două măicuțe, comportament revoltător la poarta Mănăstirii Prislop - Video

Scene incredibile la poarta Mănăstirii Prislop, spre stupefacția turiștilor aflați în zonă. 

Două măicuțe aflate în zona Mănăstirii Prislop și-au pierdut cumpătul și au aruncat blesteme la adresa unei mame și a fiicei sale, pe care le acuzau că ar fi furat o brățară de la ele.

Întreaga scenă a fost filmată și postată ulterior pe internet. În imagini se vede cum mama fetiței este acuzată de cele două fețe monahale că ar fi furat o brățară. În acel moment, copila de aproximativ 7 ani, începe să plângă, și totul ia o turnură dramatică. Și femeia, dar și măicuțele încep să se blesteme reciproc, potrivit glasul-hd.ro.

Comercianții ambulanți de la Mănăstirea Prislop, în vizorul statului român

"Mi se pare revoltător ca două maici să blesteme în halul acesta. Orice ar fi făcut femeia aceea sau fetița, care se vede cum plânge, speriată de atitudinea măicuțelor. S-au năpustit asupra lor, efectiv, le-au căutat în plase, ca niște polițiști, și au blestemat. E incredibil! Asta nu e atitudine de fețe monahale", a declarat persoana care a asistat la spectacol și a filmat scenele.

Reacția Episcopiei Devei și Hunedoarei

Imaginile au ajuns și la reprezentanții Episcopiei Devei și Hunedoarei. "Atitudinea celor două măicuțe este regretabilă. O să le chemăm să dea explicații pentru comportamentul lor și le vom pune în vedere ca, pe viitor, să nu mai aibă o astfel de atitudine, în caz contrar se poate merge și la sancțiuni mai drastice. Nu se poate că o față monahală să blesteme, dar au avut circumstanțe atenuante, au fost provocate", a spus preotul Gabriel Miricescu, purtător de cuvânt al Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel