Două fete care încercau să realizeze un videoclip pe TikTok au provocat un incendiu uriaș

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Două fete care încercau să realizeze un videoclip pe TikTok au dat foc la 195 de tone de paie.

Două fete din Rusia au dat foc la 195 de tone de paie, provocând daune extinse, în timp ce încercau să realizeze un videoclip pe TikTok, relatează Agerpres, citând DPA.

Poliţia a declarat în dimineaţa zilei de sâmbătă că incendiul a scăpat de sub control după ce mai multor fire de paie li s-a dat foc. Aproximativ 195 de tone de paie ar fi ars într-o zona rurală nu departe de oraşul Perm, la circa 1.200 de kilometri est de Moscova.

S-au speriat și au fugit



Cele două fete au fugit după ce încercările lor de a stinge incendiul au eşuat. Ele au recunoscut la poliţie că încercau să realizeze un videoclip pe TikTok când s-a produs incidentul.

Autorităţile le-au spus fetelor că, pe lângă faptul că au provocat daune extinse, şi-au pus viaţa în pericol în încercarea de a realiza videoclipul.

Ce fac copii de dragul fenomenului TikTok

Noile statistici arată că pandemia de coronavirus a crescut timpul pe care oamenii îl petrec pe aplicațiile mobile. Conform studiului realizat de App Annie, timpul mediu pe care îl petrecem în aplicațiile mobile este acum de 4,2 ore, în creștere cu 30% față de primul trimestru din urmă cu doi ani. Copiii nu fac excepție. Stau tot mai mult pe telefoane iar aplicația TikTok este una dintre cele mai populare în rândul adolescenților. Cazul fetelor din Rusia nu este unul singular. De multe ori copii recurg la diverse gesturi periculoase doar pentru a strânge cât mai multe vizualizări pe rețeaua de socializare.

De exemplu, două adolescente din Franța riscă până la doi ani de închisoare după o farsă pe TikTok. Cele două în vârstă de 15, respectiv 17 ani, au participat în luna martie la o provocare pe reţeaua socială TikTok ce sugera implicarea lor într-o crimă. Provocarea consta în trimiterea de mesaje text (SMS) unor destinatari necunoscuţi cu textul "Unde eşti? Am cadavrul" şi publicarea răspunsurilor primite pe reţeaua socială TikTok, potrivit cotidianului Nice Matin, care a dezvăluit aceste informaţii. Atunci jandarmii  francezi au intervenit la miezul nopţii în casele tinerelor care au utilizat telefoane mobile personale pentru această farsă şi, prin urmare, au fost identificate cu uşurinţă.

VEZI ȘI: Două adolescente riscă până la doi ani de închisoare după o farsă pe TikTok. "Unde eşti? Am cadavrul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel