Două accidente grave au avut loc azi-noapte pe drumurile din județul Giurgiu

Foto: ISU
Foto: ISU

A fost noapte albă pentru salvatorii din județul Giurgiu. Aceștia au intervenit la două accidente grave. 

Primul accident s-a produs pe DJ 601, pe raza localității Malu Spart. În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar conducătorul auto, un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost găsit inconștient, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului și au îndepărtat elementele de caroserie de pe partea carosabilă astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, se arată într-un comunicat de presă. 

Camion răsturnat pe DN5

Cel de-al doilea accident s-a produs pe DN5, pe raza localității Uzunu, fiind implicat un autocamion care s-a răsturnat pe partea carosabilă. Un pompier care se întorcea cu cisterna de la o altă misiune a văzut accidentul, a oprit și a alertat echipajele de intervenție. Acesta i-a acordat primul ajutor conducătorului auto până sosirea ambulanței. 

Pompierii au asigurat măsurile PSI la locul evenimentului și au îndepărtat elementele de caroserie și urmele de lubrifianți de pe partea carosabilă astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Amble cazuri au rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel