"Dosarele X". Detalii despre noul sezon

O nouă serie din "Dosarele X" revine pe 24 ianuarie 2016 pe micul ecran. Cei de la Fox au lansat mai multe trailere scurte în care ne putem face o impresie generală despre ce vom vedea în continuarea celebrului serial, care va avea doar şase episoade. "Time" a inclus serialul în lista celor mai bune 100 de seriale din istoria televiziunii.

"Dosarele X" continuă motto-ul intrat în istoria televiziunii, Adevărul este dincolo de noi, şi îi readuce pe agenţii Mulder şi Scully în atenţia publicului, la fel şi cazurile misterioase. După cum a declarat actorul David Duchovny, în primele episoade vom vedea că Mulder nu se află chiar în cea mai fericită perioadă din viaţă, fiind într-un punct foarte foarte întunecat al existenţei sale.

Evenimentele de după 9/11, în urma cărora Statele Unite ale Americii au sporit măsurile de securitate, vor influenţa direct noul scenariu "Dosarele X".

De altfel, chiar David Duchovny a declarat la lansarea trailer-ului ceva în acest sens:

În 2002 investigaţia noastră a luat o pauză, dar obsesia mea personală nu. Ne spionează şi ne spun că ne ajută să fim mai în siguranţă, însă niciodată nu am fost mai în pericol ca acum.

Cele şase episoade vor avea poveşti de sine stătătoare, toate readucând aceeaşi atmosferă misterioasă şi paranoică, devenită deja o emblemă a serialului.

"Dosarele X" a fost difuzat în perioada 1993-2002, având nouă sezoane. În ultimele două sezoane, personajul actriţei Gillian Anderson a acaparat întreaga atenţie, David Duchovny apărând foarte rar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel