Doina Gradea îi răspunde Andreei Berecleanu: Ești de râsul curcilor!

Fosta asistentă a lui Adrian Sârbu și directoare executivă a PRO TV Internațional a făcut afirmații despre cuplul Andrei Zaharescu-Andreea Berecleanu, care au deranjat-o pe prezentatoarea de știri. După un răspuns al Andreei Berecleanu, Doina Gradea a continuat cu un contraatac. 

Doina Gradea a publicat pe site-ul oaresuntunporc.ro un text în care a scris culisele unor întâmplări neplăcute cu oameni din PRO TV. A dat exemplul cuplului Andrei Zaharescu-Andreea Berecleanu. Fosta directoare a PRO TV Internațional scrie că cei doi se implau prea mult în conținutul programului, depășind limitele jurnalismului și profesionalismului. Doina Gradea a mai scris că cei doi și-au recunoscut greșeala și au plecat în condițiile oferit de postul de televiziune. Andreea Berecleanu a reacționat într-un răspuns pentru paginademedia.ro, în care a spus că Doina Gradea spune aberații, din cauza frustrărilor. Andreea Berecleanu spune că nu a prezentat niciodată dimineața, așa cum a spus Doina Gradea. În plus, prezentatoarea a mai declarat că fosta asistentă a lui Adrian Sârbu se purta mizerabil: "Vrei să-ţi prezint situaţii reale care nu-ţi fac onoare, dar au creat OROARE angajaţilor Pro TV, prin felul mizerabil prin care te purtai? Cum ţipai, bârfeai, unelteai, strigai la preşedinţi, ameninţai sau cadoriseai dacă ghidurile TV nu prezentau ratinguri false ale Pro TV atunci când Antena 1 bătea cu telenovele indiene? Astea nu le povesteşti? Jalnica generaţie Pro TV!". 

[citeste si]

Doina Gradea a revenit cu un răspuns la răspuns și scrie pe același site către "drăgălașa Andreea Berecleanu" că "niciodată nu ai reușit să-ți depășești limitele" și că "folosești un limbaj care nu are nicio legătură cu jurnalismul". Doina Gradea îi reproșează Andreei Berecleanu că nu a fost reporter și că doar a citit știrile de pe prompter. Deranjată că a fost numită "ușieră", Doina Gradea îi amintește Andreei Berecleanu că ea a fost cea care a băgat-o în PRO TV, la rugămintea unui prieten, pentru că era foarte tânără și frumoasă. Fost asistentă a lui Adrian Sârbu neagă că ar fi țipat și amenințat, așa cum a spus Andreea Berecleanu și-i spune prezentatoarei că "ești de râsul curcilor". Doina Gradea îi recomandă Andreei Berecleanu: "Vezi în continuare de botoxul şi acidul hialuronic de care te ocupi mai nou, fără legătură cu jurnalismul şi nu îţi mai renega trecutul. Trecutul tău, parte din el, îl are alături pe Andrei Zaharescu, inclusiv în perioada Pro TV, unde tu personal ţi-ai dorit tare mult să ajungi". Fost directoare a PRO TV Internațional spune că dacă Andreea Berecleanu susține că afirmația sa despre plecarea cuplului din PRO TV nu este adevărată să o dea în judecată. Doina Gradea susține că reacția prezentatoarei a fost pe măsura așteptărilor sale și continuă prin a-i da replica la întrebarea "tu din ce trăiești?": Pui problema din ce trăiesc eu, din ce obțin venituri. Cumva sunt din furat sau cum? Ce insinuezi? (...) Spui, însă, că tu obții venituri din prezentarea unor jurnale? Cam mari ca să-ți faci o clinică de beauty...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel