Doi DJ olandezi cunoscuți, prinși cu droguri la Iasi

Poliția de frontieră a reținut în aeroportul din Iași doi cunoscuți DJ olandezi care voiau să plece către București, având în bagaje droguri de mare risc și cannabis. 

Cei doi DJ au trezit suspiciuni angajaților aeroportului prin comportamentul lor și în acest mod au atras și atenția polițiștilor. În urma scanării bagajelor celor doi tineri, s-a descoperit că aceștia aveau asupra lor mai multe pastile albe, posibil ecstasy, și 10 grame dintr-o substanță vegetală verde oliv, posibil cannabis. Stupefiantele au fost trimise la laborator pentru analiză.

Prezenți pe scena celor mai mari festivaluri

Polițiștii au aflat că cei doi olandezi sunt Sunnery James și Ryan Marciano și că fuseseră în calitate de invitați la festivalul Afterhills din Iași. Ei au refuzat să le spună polițiștilor de unde au drogurile și au fost ulterior reținuți. Sunnery James și Ryan Marciano sunt cunoscuți de fanii muzicii house, fiind invitați să mixeze la festivaluri de renume precum Untold, Ultra Miami, A State of Trance - Ibiza. Cei doi au realizat melodii împreună cu cei mai cunoscuți DJ ai lumii precum Armin Van Buuren.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel