Doi copii și bunica lor, accidentați pe o trecere de pietoni din Sibiu

Momente de groază pentru o bunică din Sibiu care traversa strada cu nepoții. Un șofer nu le-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni și i-a accidentat. Ambulanțele au intervenit imediat. 

Doi copii și bunica lor au fost loviți de un autoturism pe o trecere de pietoni din Sibiu. Accidentul a avut loc pe strada Bihorului, iar șoferul, în vârstă de 36 de ani, nu a acordat prioritate de trecere, susțin reprezentanții IPJ Sibiu. 

”Sibianul nu acordă prioritate de trecere și acroșează ușor doi copii. Un băiat în vârsta de 2 ani și o fetița de 6 ani, aflați în traversare regulamentară împreună cu bunica lor. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări”, a anunțat IPJ Sibiu. 

Care este starea victimelor

Mai multe echipaje de ambulanță au intervenit imediat la locul accidentului. 

”ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje Smurd, în municipiul Sibiu strada Bihorului, unde un autoturism a acroșat doi copii în vârstă de doi și respectiv șase ani. Ambii copii au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la CPU Luther, conștienți, cu diverse contuzii minore”, a anunțat ISU Sibiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel