Doctorul Irinel Popescu: Pentru Denisa Manelista nu se mai poate face nimic. Este o dramă

Despre cazul Denisei manelista se discută din ce în ce mai des în presă şi la televizor, deoarece, de când s-a aflat despre suferința ei, au apărut detalii care mai de care mai cutremurătoare din partea apropiaților săi.

Prof. dr. Irinel Popescu face lumină în acest caz.

„Diagnosticul era stabilit înainte. Din păcate, în afară de chimioterapie, nu se mai poate face nimic altceva. Nu poate beneficia de alte metode. Fiind vorba de o fată tânără, este o dramă, e greu să accepţi că, la vârsta aceasta, se poate dezvolta un cancer", a spus Irinel Popescu.

„În Cuba se foloseşte un tratament cu destul succes în cancerul pulmonar, însă el e mai puţin eficient, sau deloc eficient, în alte tipuri de cancer. (...) Un om disperat şi marcat emoţional reacţioneză, uneori, ciudat. Înţeleg starea afectivă ale unor oameni când le spui că nu se poate face nimic", a mai spus doctorul, care a vorbit şi despre un virus.

„În cazul ei, este acest virus B, pe care ea ştia că îl are de şapte ani. Din nefericire, a avut şi o doză de ghinion. Ea şi-a făcut controale periodic. (...) Virusul a produs acest cancer. (...) Nu se mai poate face nimic. Sunt boli cu evoluţie galopantă, faţă de care medicina actuală nu are mijloace de acţiune. Nu i se poate reproşa faptul că nu s-a controlat, deoarece a făcut-o", a spus Irinel Popescu, într-un interviu difuzat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel