DN 2 Cilibia, DN 2 Gălbinaşi. Două accidente grave. Bilanțul: cinci răniți

Cinci persoane au fost rănite în urma a două accidente rutiere petrecute joi dimineaţa, pe DN2B Buzău - Brăila, în zonele Cilibia şi, respectiv, Gălbinaşi.

În afara localităţii Cilibia, o femeie a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea şi a acroşat doi copaci de pe marginea drumului, ea şi doi adolescenţi fiind răniţi. 

Doi minori, răniți

"O femeie în vârstă de 43 ani, din Brăila, care circula cu un autoturism pe DN 2B pe direcţia Brăila către Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara carosabilului şi a acroşat succesiv doi pomi marginali. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătoarei auto, precum şi a doi pasageri în vârstă de 16 şi 17 ani, ambii din Brăila. Toate persoanele au fost transportate la spital. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările. Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei de circulaţie la carosabilul acoperit cu polei", potrivit sursei citate. 

Alți doi șoferi, transportați la spital

La intrarea în localitatea Bentu dinspre Gălbinaşi, o autoutilitară a intrat în coliziune frontală cu un autotren, un al treilea autovehicul fiind ulterior implicat în accidentul rutier, soldat cu două victime. 

"Din primele date, un buzoian în vârstă de aproximativ 25 de ani care se deplasa cu o autoutilitară din direcţia Buzău către Brăila pe DN 2B, în afara localităţii Gălbinaşi, nu a adaptat viteza de deplasare, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un TIR condus de un brăilean în vârstă de 45 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, care au fost transportaţi la spital. De asemenea, pe fondul nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de vehiculul de dinainte, un autoturism care circula în spatele autotirului a intrat în coliziune cu acesta, rezultând doar pagube materiale. Traficul rutier în zonă a fost blocat timp de două ore", au mai spus reprezentanţii IPJ Buzău, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel