Dispută Liviu Pleșoianu-Mălin Bot. Cuvinte DURE

Deputatul Liviu Pleșoianu a reacționat dur după ce jurnalistul Mălin Bot și-a sărbătorit "victoria" în fața DNA, pe motiv că parlamentarul nu ar mai fi avut curaj să vină să îl înfrunte. 

"Ființa asta bizară, care - strict ca formă - aduce a om, are impresia că eu de-aia mă duc la DNA, ca să mă văd cu el. ...Săracul scelerat!
Propagandistul cel abject zicea despre mine în februarie, când voiam să le dăm și celorlalți posibilitatea de a se exprima, că organizez "contramanifestații". Acum, știind că eu merg să o privesc în ochi pe KOVESI, vine el să incite, dimpreună cu alții. ...TU ești cel cu contramanifestațiile, IPOCRIT SINISTRU!
Stai liniștit, geniule! Eu am anunțat de ieri că nu vin azi. O aștept pe Kovesi la Parlament, luni. Dacă nici atunci nu vine, mă întorc! ...Așa că nu te mai băga în seamă! Ai fost un băsist notoriu, acum încerci mai departe să MANIPULEZI. Un frustrat penibil, dat afară și de Evenimentul Zilei, și de B1, și de România Liberă. Până și Sabin Orcan te-a dat afară, jurnalistul lu' pește prăjit! În realitate, ești doar ce-ai fost mereu - un VECTOR AL URII, UN PROPAGANDIST SLAB DOTAT INTELECTUAL ȘI UN INSTIGATOR PROST PREGĂTIT. Atât și nimic mai mult," a scris Liviu Pleșoianu pe contul său de socializare.

Reacția vine după ce jurnalistul Mălin Bot a scris de dimineață pe facebook că Pleșoianu s-ar fi speriat și i-ar fi fost frică să continue protestul din fața Direcției Generale Anticorupție după ce s-ar fi anunțat o contramanifestație.

O altă dispută între Mălin Bot și Liviu Pleșoianu a avut loc joi în fața DNA, atunci când cei doi și-au aruncat cuvinte grele. 

Reamintim că Liviu Pleșoianu a decis să înceapă protestele în fața DNA după ce Laura Codruța Kovesi a refuzat să vină la audierile efectuate de Comisia Parlamentară de Anchetă privind alegerile din 2009. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel