Directorul concursului Miss World Mexic a fost asasinat

Directorul Miss World Mexic a fost împușcat după ce, sâmbătă, a asistat la un concurs de frumusețe care a avut loc în nord-estul acestei țări, a anunțat, luni, parchetul local, potrivit BBC, scrie Agerpres.

Hugo Rubén Castellanos a fost omorât în orașul Culiacan după ce a fost răpit, alături de încă două persoane, dintr-un bar, duminică dimineață, la doar câteva ore după ce o încoronase pe câștigătoarea concursului Miss Sinaloa. Cele două persoane au fost eliberate ulterior, însă corpul lui Castellanos a fost găsit într-un autovehicul furat, găurit de gloanțe. Motivul din spatele asasinatului este încă necunoscut.

Martorii au declarat că directorul Miss World Mexic a participat la petrecerea dată în cinstea concurentelor la Miss Sinaloa, apoi s-a dus la barul din care a fost răpit.

Răpirile și crimele nu sunt un lucru neobișnuit în Sinaloa, locul în care s-a născut temutul lord al drogurilor, Joaquin "El Chapo" Guzman, mai arată sursa citată. Numărul asasinatelor a crescut după ce Guzman a fost prins din nou de autorități, în ianuarie. Potrivit analiștilor, acest lucru este cauzat de rivalitățile dintre bandele de gangsteri care încearcă să preia controlul în regiune de la cartelul condus de Guzman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel