Dietă flori. Margherita de la Clejani: NU recomand așa ceva!

Scutaru Cristina / 08 Martie 2018 / 20:33 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Margherita din Clejani a spus că a ținut o dietă pe care nu o recomandă nimănui.

Invitată la PRO TV, în emisiunea "Vorbește lumea", vedeta a declarat că - pentru a slăbi - a mâncat flori: tulpini și petale. Pentru că acest experiment este extrem de periculos pentru sănătate, Margherita din Clejani a ajuns la spital. În prezent, cântăreața mănâncă echilibrat și nu mai apelează la metode minune de a slăbi în timp record.

[citeste si]

Margherita este fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani. Aceștia din urmă sunt o formație de lăutari. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop: bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal.

Formația a avut mai degrabă un succes internațional decât național, după declarațiile lor, cântând la Opera Garnier, din Paris, La Perpignan, fiind apreciat de Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis. Visul lor de a se face renumiți și în țara de origine s-a împlinit în 2004 când au cântat la Premiile MTV România.

Au cântat în deschiderea Romanian Music Awards 2008 Iași și Romanian Music Awards 2012 care s-a desfășurat pe data de 8 iunie în Craiova. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26