EXCLUSIV  Dide dă cărţile pe faţă despre proteste: ”Nu Dragnea era motivul”. Ce spune despre Dăncilă și ce se pregătește

Cristian Dide a transmis un mesaj privitor la ceea ce s-a întâmplat în România după alegerile din data de 26 mai şi explică motivul real al protestelor pe care le-a organizat. 

Dide atrage atenţia asupra faptului că, după alegerile europarlamentare din data de 26 mai, câştigate de către PNL şi USR şi după ce Liviu Dragnea a fost încarcerat, oamenii "s-au culcat pe-o ureche". "Dragnea nu era motivul pentru care protestez. Ne-am culcat pe o ureche după alegeri, ca după Colectiv, OUG 13, 10 August", a scris Cristian Dide pe pagina sa de Facebook.

"Motivul principal pentru care am protestat atât timp a fost lipsa de profesionalism din administraţia publică locală şi centrală şi corupţia din instituţii. Mai ales corupţia generalizată la nivel mediu. Şi vom continua să protestăm, indiferent dacă Liviu Dragnea este acum în închisoare", a declarat Cristian Dide pentru DC News.

Cât priveşte tenisunile provocate de ordonanţa privind Codul Administrativ, Cristian Dide a declarat că "au fost discuţii şi despre acest subiect, însă e greu ca oamenii să fie mobilizaţi pentru a protesta având în vedere faptul că toată lumea în e vacanţă, în concedii. Colegii meu au fost ieri la Guvern în timpul şedinţei şi au realizat acolo o acţiune. Până în 10 august nu avem nimic organizat. Dacă va fi ceva spontan, vom vedea".

"După 26 mai, s-a pierdut un moment bun"

În ceea ce priveşte situaţia "post-Dragnea", Dide a declarat: "S-a pierdut un moment bun... Au trecut alegerile, nu s-a întâmplat nimic până acum şi cred că nici nu se va întâmpla nimic până la alegeri locale. Guvernul o să rămână în continuare, doamna Dăncilă a început să guste puterea şi să o exercite în partid. Dar, din păcate, asta nu înseamnă că noi vom simţi un nivel de trai mai bun sau că va creşte economia. Se vor lua decizii după ureche, aşa cum s-a făcut şi până acum, se vor lua decizii în favoarea grupurilor de interese, cum a fost şi Codul Administrativ"

"Consider că foarte mulţi au crezut că PSD-ul va înţelege mesajul transmis de către electorat, lucru care nu s-a întâmplat. PSD-ul merge pe aceeaşi linie pe care a pornit de foarte mulţi ani, să-şi cumpere electorat. Asta face. Toate bonusurile pe care le dau fără să înţeleagă impactul bugetar nu le oferă decât pentru a-şi cumpăra electorat. Ar fi trebuit ca, după 26 mai, să înţeleagă că nu se mai poate acest lucru pentru că electoratul lor este din ce în ce mai redus", apreciază Cristian Dide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel